Сертифициращо обучение

 

Медиатор – искате ли да сте?!

Ако желаете да добавите тази компетентност към палитрата си… Добре сте ни дошли!

Не е необходимо да имате определен вид образование или степен на образование над средното (гимназия). Медиацията спокойно може да е ваша допълнителна професия. А защо не и основна?! Единствената забрана да бъдат медиатори е за лица, които осъществяват функции по правораздаване в системата на съдебната власт или не отговарят на изискванията на чл. 8 от Закона за медиацията

Обикновено събираме групи през пролетта (месец март и май) и през есента (месец септември и ноември).

Следваща група в гр. София ще има през ноември (16-17 и 23-24) 2019г.

Продължителността на обучението е два поредни уикенда лице в лице плюс дистанционно в седмицата помежду им (интерактивно и с коучинг).

Желаете ли да се включите? Пишете ни! Групите (нарочно малки) се запълват бързо.

Ако Ви е назряло и искате да е с нас, обадете се да Ви запазим място!

  • Курсът е сертифициращ – дава Ви правоспособност на професионален медиатор и удостоверение за вписване в Единния регистър на медиаторите към Министерство на Правосъдието.
  • Воден е от най-успешните практици в България, в хармоничен екип, които искрено желаят и умеят да споделят заряда, знанията и опита си.
  • Практически е – чрез реални случаи и ситуации от българската действителност. И с полезни примери от добрите практики по света.
  • Бутиков е – в група от 7 до 12 души, с които се избираме взаимно.
  • Протича в отворен диалог, с интеракции, игри, дискусии, констелации, а често и с експедиции отвъд това, което мислим, че е, до удивителната аха!-среща тук и сега.
  • Продължителността е два уикенда (лице в лице) и една работна седмица (в дистанционна интерактивна дискусия и коучинг). Общо време за обучаване: над 60 часа.
  • Таксата е 800 лв. (крайна цена) с авансова вноска от 300 лв. при записване и довнасяне на остатъка до един месец преди старта на тренинга.
    Преференциална цена: 700 лв. – при ранно записване от поне три месеца предварително с внасяне на цялата сума наведнъж.

Място на провеждане: гр. София, ул. Искър’54.

Повече за обучението: ТУК.

Какво казват самите участници? Обратна връзка от участници в тренингите можете да видите тук – УдовлеТвореНие ; Ехо ; Благодаря за … ; ноември 2015-1 ; ноември 2015-2; пролет 2016, май 2016, септември-октомври 2016, ноември 2016 , март 2017 , май 2017 , ноември 2017 , 2018

Записването можете да направите на e-mail: office@ahaya.bg и на тел. 0887 43 34 78.

Превод на таксата: След приемане на заявката Ви, потвърждаваме запaзването на специално място за Вас. При заплащане на таксата след този срок, размерът й се увеличава със 100 лв. При отказ на участника, авансовата такса не подлежи на връщане, защото е за минимални административни разходи. 

Ако желаете фактура, молим да ни предоставите данните за нея още при записването си.

Всички такси се заплащат само по банкова сметка на Ахая ООД, както следва: ТБ “Алианц Банк България” АД, BIC – BUINBGSF, IBAN BG22BUIN74441095904116. Като основание за превода, моля посочвайте: медиация тренинг.

Ако желаете да сформираме заедно групи за други градове в България – молим, обадете се поне три месеца предварително!

Надграждащи (специализирани) тренинги предлагаме по: семейна медиация, медиация на работното място, училищна медиация, бизнес медиация и трансформираща медиация. Потърсете ни за повече конкретна информация.

“Планетата не се нуждае от голямо количество „успешни хора“. Планетата спешно се нуждае от миротворци, лечители, реставратори, разказвачи на приказки и обичащи от всички видове… Тя се нуждае от хора, с които се живее естествено и добре.“ – Далай Лама

Наръчник

За ЦМА

Аха медиатори в ЦМА

Мисия

Аха-подход

Правила на работа

Етични стандарти

Отзиви