Сертифициращо обучение

 

Медиатор – искате ли да сте?!

Ако желаете да добавите тази компетентност към палитрата си… Добре сте ни дошли!

Не е необходимо да имате определен вид образование или степен на образование над средното (гимназия). Медиацията спокойно може да е ваша допълнителна професия. А защо не и основна?! Към този момент единствената забрана да бъдат медиатори е за лица, които осъществяват функции по правораздаване в системата на съдебната власт или не отговарят на изискванията на чл. 8 от Закона за медиацията

Обикновено събираме групи през пролетта (месец март и май) и през есента (месец септември и ноември).

Следваща група в гр. София ще има през март 2020г. (последните два уикенда 21-22 и 28-29 март).

Продължителността на обучението е два поредни уикенда лице в лице плюс дистанционно в седмицата помежду им (интерактивно и с коучинг).

Желаете ли да се включите? Пишете ни! Групите (нарочно малки) се запълват бързо.

Ако Ви е назряло и искате да е с нас, обадете се да Ви запазим място!

 • Курсът е сертифициращ – дава Ви правоспособност на професионален медиатор и удостоверение за вписване в Единния регистър на медиаторите към Министерство на Правосъдието.
 • Воден е от най-успешните практици в България, в хармоничен екип, които искрено желаят и умеят да споделят заряда, знанията и опита си.
 • Практически е – чрез реални случаи и ситуации от българската действителност. И с полезни примери от добрите практики по света.
 • Бутиков е – в група от 7 до 12 души, с които се избираме взаимно.
 • Протича в отворен диалог, с интеракции, упражнения, игри, дискусии, констелации, а често и с експедиции отвъд това, което мислим, че е, до удивителната аха!-среща тук и сега.
 • Продължителността е два уикенда (лице в лице) и една работна седмица (в наситена дистанционна интерактивна дискусия и коучинг). Общо време за обучаване: над 60 часа.
 • Таксата е 800 лв. (крайна цена) с авансова вноска от 300 лв. при записване и довнасяне на остатъка до един месец преди старта на тренинга.
  !
  Преференциална цена: 700 лв. – при ранно записване от поне три месеца предварително с внасяне на цялата сума наведнъж.

Място на провеждане: гр. София, зала на ул. Искър’54 или зала на бул. Тотлебен’ 71.

Повече за обучението: ТУК.

Какво казват самите участници? Обратна връзка от участници в тренингите можете да видите тук – УдовлеТвореНие ; Ехо ; Благодаря за … ; ноември 2015-1 ; ноември 2015-2; пролет 2016, май 2016, септември-октомври 2016, ноември 2016 , март 2017 , май 2017 , ноември 2017 , 2018 , 2019…

Лица със специални нужди, съгласно международните обучителни стандарти, се обучават в условия, съобразени с тях. За целта е необходимо те да ни информират за потребностите си още при запитването и заявката си за участие. В случай, че не разполагаме с капацитет да покрием нуждите им, ние им отговаряме своевременно.

Записването можете да направите на e-mail: office@ahaya.bg и на тел. 0887 43 34 78.

Превод на таксата: След приемане на заявката Ви, потвърждаваме запaзването на специално място за Вас. При заплащане на таксата след посочения по-горе краен срок, размерът ѝ се увеличава със 100 лв. При отказ на участника, авансовата такса не подлежи на връщане, защото е за минимални административни разходи.

За издаване на фактура, молим да ни предоставите данните за нея още при записването си.

Всички такси се заплащат само по банкова сметка на Ахая ООД, както следва:

ТБ “Алианц Банк България” АД,

BIC – BUINBGSF, IBAN BG22BUIN74441095904116.

Като основание за превода, моля посочвайте: медиация тренинг.

За групи в други градове: Молим, обадете се поне три месеца предварително, за да ги сформираме заедно!

Надграждащи (специализирани) тренинги предлагаме по: семейна медиация, медиация на работното място, училищна медиация, бизнес медиация и трансформираща медиация с аха подход. Потърсете ни за повече конкретна информация.

“Планетата не се нуждае от голямо количество „успешни хора“. Планетата спешно се нуждае от миротворци, лечители, реставратори, разказвачи на приказки и обичащи от всички видове… Тя се нуждае от хора, с които се живее естествено и добре.“ – Далай Лама

Наръчник по медиация

За ЦМА

Аха медиатори в ЦМА

Мисия

Аха-подход

Правила на работа

Етични стандарти

Отзиви