Сертифициращо обучение

 

Медиатор – искате ли да сте?!

Ако желаете да добавите тази компетентност към палитрата си… Добре сте ни дошли!

Не е необходимо да имате определен вид образование или степен на образование над средното (гимназия). Медиацията спокойно може да е ваша допълнителна професия. Единствената забрана да бъдат медиатори е за лица, които осъществяват функции по правораздаване в системата на съдебната власт или не отговарят на изискванията на чл.8 от ЗМ. 

Следваща група в гр. София по традиция ще има през пролетта (месец март и май) и през есента (месец септември и ноември) – в два поредни уикенда на 2017г. лице в лице и в седмицата помежду им – с коучинг, интерактивно, дистанционно. Датите за ноември 2017г. са: 11-12 и 18-19 ноември.

Ако Ви е назряло и искате да е с нас, обадете се да Ви запазим място!

Групите са нарочно малки и при запълване нa местата можете да се включите в следваща група.

  • Курсът е сертифициращ – дава ви правоспособност на професионален медиатор и удостоверение за вписване в Единния регистър на медиаторите към Министерство на Правосъдието.
  • Воден е от най-успешните практици в България в хармоничен екип, които искрено желаят и умеят да споделят знанията и опита си.
  • Практически е – чрез реални случаи и ситуации от българската действителност. И с примери от добрите практики по света.
  • Бутиков е и в малка група – от 7 до 12 души, с които се избираме взаимно.
  • Протича в отворен диалог, с интеракции, игри, дискусии, констелации, а често и с експедиции отвъд това, което мислим, че е, до удивителната аха!-среща тук и сега.
  • Времеемкостта е два уикенда (лице в лице) и една работна седмица (в дистанционна интерактивна дискусия и коучинг).
  • Таксата е 650 лв.

Повече за обучението: ТУК.

Oбратна връзка от участници в тренингите можете да видите тук – УдовлеТвореНие ; Ехо ; Благодаря за … ; ноември 2015-1 ; ноември 2015-2; пролет 2016, май 2016, септември-октомври 2016, ноември 2016 , март 2017 , май 2017

Записването можете да направите на e-mail: office@ahaya.bg и на тел. 0887 43 34 78.

Превод на таксата: Потвърждаваме запaзването на място за Вас след приемане на заявката Ви и заплащане на авансова такса от 150 лв. или пълната такса за участие.

Необходимо е пълната такса да бъде преведена най-късно една седмица преди началото на тренинга. При заплащане на таксата след началото на тренинга, размерът й се увеличава със 100 лв. При отказ на участника, авансовата такса не подлежи на връщане, защото е за минималните административни разходи. 

Моля, ако желаете фактура, да ни предоставите данните за нея още при записването си.

Всички такси се заплащат само по банкова сметка на Ахая ООД, както следва: ТБ “Алианц Банк България” АД, BIC – BUINBGSF, IBAN BG22BUIN74441095904116. Като основание за превода, моля посочвайте: медиация тренинг.

Ако желаете да сформираме заедно групи за други градове в България – молим, обадете се поне три месеца предварително!

Надграждащи (специализирани) тренинги предлагаме по: семейна медиация, медиация на работното място, училищна медиация, бизнес медиация и трансформираща медиация. Потърсете ни за повече информация.

“Планетата не се нуждае от голямо количество „успешни хора“. Планетата отчаяно се нуждае от миротворци, лечители, реставратори, разказвачи на приказки и обичащи от всички видове… Тя се нуждае от хора, с които се живее естествено и добре.“ – Далай Лама